Израелски гранд взима двама от Левски през лятото


Израелски гранд взима двама от Левски през лятото
Снимка: Официален сайт на Левски

1691 0

Израелският Бней Йехуда, който се намира в първата шестица на първенството, ще направи опит през лятото да привлече две от звездите на Левски, пише "sport1.maariv.co.il". Изданията в страната пък са сигурни, че през лятото от тима ще се разделят с някои от ключовите си играчи и ще се обърнат именно към "сините", за да могат да привлекат нови класни играчи.

В полезрението на Бней Йехуда вече са попаднали двама от основните играчи на Герена - Роман Прохазка и Серджиу Буш. Словашкият халф има договор със столичани до края на сезона, като за момента двете страни се разминават сериозно в исканията си за ново споразумение. Румънецът е обвързан с Левски до 2020 година и ако искат да го вземат, от Бней Йехуда ще трябва да плащат трансферна сума.

"Вече е ясно, че Бней Йехуда ще се раздели с няколко от чужденците си, а на тяхно място ще вземе нови играчи. Имената, за които най-много се говори в клуба, са Роман Прохазка и Серджиу Буш. Първият е поливалентен футболист, 29-годишен е и може да играе като бек, а освен това и на няколко позиции в халфовата линия. Румънският нападател, който е на 25, има 7 гола в първенството на България", отбелязва sport1.maariv.co.il.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички