Изгонен от тренировка опитва да впечатли Делио Роси


Изгонен от тренировка опитва да впечатли Делио Роси
Снимка: Официален сайт на Левски

1047 0

Холандецът Жерсон Кабрал хвърли много сили по време на вчерашната тренировка на Левски. Така фланговият нападател се опитва да трупа червени точки пред треньора Делио Роси, пише "Тема спорт". Италианският специалист вече показа, че няма да се церемони с тези, които се скатават по време на тренировките.

Роси изгони Кабрал от заниманието на сините в сряда, а причината да прибегне до този ход бе това, че Жерсон не изпълняваше стриктно тактическите му указания и не помагаше достатъчно в зашита. При следващо такова провинение Кабрал може да изхвърчи от първия състав.

Вчера холандецът бе сред най-усърдните по време на заниманието. Издънката обаче ще му коства титулярното място за утрешното гостуване на Етър. Двубоят на стадион "Ивайло" е от 17:30.

Кабрал е последното попълнение на Левски. Сините възлагаха големи надежди на юношата на Фейенорд. Фланговият нападател, който е братовчед на миналия през "Герена" Гари Родригес, направи добър дебют в шампионата. Той се включи силно при гостуването на Берое (0:0). След това започна като титуляр в домакинството на Черно море (1:0) и остана на терена 78 минути.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички