Избраниците на Делио Роси за мача Левски - ЦСКА, вероятните стартови 11


Избраниците на Делио Роси за мача Левски - ЦСКА, вероятните стартови 11
Снимка: Оф. сайт на Левски

2616 0

Старши-треньорът на Левски Делио Роси взе решение за групата на Левски за мача срещу ЦСКА от последния кръг на първата част от Първа лига. Италианският специалист няма да може да разчита на Аймен Белаид, но ще разполага с един от лидерите на тима - Божидар Митрев.

Вратарят лекуваше контузия в последните две седмици, но успя да се възстанови за дербито с "червените" на Гриша Ганчев и ще може да се завърне под рамката на вратата. Неговият заместник Николай Кръстев се отчете с брилянтни моменти, но беше и причината Левски да завърши 1:1 срещу Етър.

Освен Белаид Роси няма да може да разчита на Антонио Вутов, който изтърпява наказание от 3 мача за поведението си по време на мача с Черно море.

Групата на Левски:

Божидар Митрев, Николай Кръстев, Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Милош Цветкович, Афонсо Фигейредо, Паулиньо, Филипе Нашименто, Роман Прохазка, Васил Панайотов, Жерсон Кабрал, Жорди Гомес, Хали Тиам, Серджиу Буш, Ривалдиньо, Габриел Обертан, Станислав Костов.

Вероятен стартов състав:

Божидар Митрев, Милош Цветкович, Холмар Ейолфсон, Давид Яблонски, Иван Горанов, Хали Тиам, Фелипе Нашименто, Роман Прохазка, Габриел Обертан, Паулиньо, Станислав Костов

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички