Ивков: Трябва ни голов хищник, Краев няма да се развие както трябва


Ивков: Трябва ни голов хищник, Краев няма да се развие както трябва

1287 0

Славният защитник на "Левски" Кирил Ивков сподели мнение, че Стойчо Стоев вече е успял да наложи своя стил на работа в отбора.

"В последно време отборът играе много добре и напълно заслужено в на първо място. Не бива обаче да има еуфория. В крайна сметка истината е, че "Левски" не е готов да бъде водач и има още какво да подобрява. Срещу Черно море играха много добре през първата част, но през втоарата не бяха толкова убедителни. Личи си, че футболистите вече са спокойни и мислят само за мачовете. Досега имаше сериозно напрежение заради финансовите проблеми и това оказваше влияние.

Започва да си личи почеркът на добрия треньор. В средата на терена и защитата нещата се стабилизираха, но трябва да се работи в атакуващ план. В момента "Левски" няма класен нападател. През годините сме свикнали на "Герена" да играят голови хищници, както се казва, а сега... жална ни майка. Не съм смятал, че халфовете и защитниците могат да имат повече голове от нападателите. Няма един истински таран, голаджия. Краев ли да го считаме за такъв? Това момче няма да се развие както трябва. Той не може да ни е полезен на фланга. Познавам го отдавна и съм наясно, че няма бързината и още е крехък. Не му е мястото там.

Не знам как ще станем шампиони без силна атака. Понякога вкараме гол и изпуснем положения. но онзи ден през втората част треперихме и за малко да ни вкарат. Скъсах си нервите накрая. А нашият конкурент Лудогорец има Марселиньо, Кешеру. Този, румънецът, от едно положение може да вкара гол", обясни Ивков пред "Тема Спорт".

Той засипа с похвали и Георги Костадинов. "Това момче ми прави много добро пвечатление. Влага се, бори се, подава, вкарва и какво ли още не. Мисля, че е откритието на сезона за "Левски". Дано не спира, а да продължава да се развива", каза големият футболист на "Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички