Иван Горанов бе избран за играч на месец юли

Защитникът на Левски Иван Горанов спечели приза за Футболист №1 на месец юли според InStat Index. Класацията се прави за втори пореден сезон от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), в сътрудничество с ИНСТАТ - една от най-големите компании за футболни анализи и статистика.

Иван Горанов спечели убедително класацията с 317 пункта. Левият бранител изпревари съотборника си Паулиньо, който събра 301 пункта. Призовата тройка допълва халфът на Славия Янис Карабельов, който заслужи 298 пункта.

Колев разкри повече от тревожна статистика за трансферите в Левски в последните 10 години

Павел Колев изнесе доста тревожни данни за трансферите в Левски в последните 10 години. Изпълнителният директор заяви, че изцяло иска да се проме...

За победител се обявява играчът с най-висок InStat Index, който се определя чрез формула на основа действията на футболиста - голове, асистенции, точност на подавания, успешни единоборства и други показатели. Процентът на успешни действия увеличава индекса, като върху него оказва влияние и нивото на опонента в мача.

По-рано днес изпълнителният директор на "сините" Павел Колев разкри истината за интереса на Левски към Тодор Неделев (подробности четете в тази статия).

 

Още по темата

Please select answer!