Имало ли е бойкот от страна на Антонио Вутов?


Имало ли е бойкот от страна на Антонио Вутов?
Снимка: Levski.bg

1446 0

Един от ключовите играчи на Левски през настоящия сезон Антонио Вутов категорично опроверга слуховете, че е бойкотирал младежкия национален отбор по футбол. Той потвърди, че е имал контузия, която го е лишила да играе за "лъвовете".

"Вече съм по-добре. Имах разтежение, което ме лиши да се състезавам за младежите. Съжалявам, че не бях с отбора и не успях да помогна на съотборниците си. Не съм бойкотирал тима. Подобни твърдения приемам с усмивка. Знам, че треньорският щаб е наясно с това какво бе моето състояние и ме разбира", обясни юношата на "сините" след мача с Етър.

Вутов сподели, че е голямо удоволствие да играе пред толкова много зрители, колкото се събраха във Велико Търново за Етър срещу Левски. Той е останал доволен от победата и няма търпение за двубоя срещу ЦСКА.

"Желанието ни за победа бе по-голямо от това на Етър. Този успех е важен за нас, защото влизаме с победа, с настроение, със самочувствие в дербито. Пожелавам си всеки мач да играем пред 10-15 хиляди зрители. Днес мачът бе тежък. И двата отбора се раздадоха и измориха. Определено обаче сме повече щастливи, отколкото изморени. Разбира се, че сме готови за следващата седмица. Тези мачове ги чакаме цяла година", коментира атакуващият халф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички