Играч на "сините" избрал Левски пред Шериф Тираспол


Играч на "сините" избрал Левски пред Шериф Тираспол
Снимка: БГНЕС

1023 0

Новото попълнение в защитата на Левски Давид Яблонски разкри интересни подробности от кариерата си, преди да стигне до "сините".

Той сподели, че е имал оферта и от молдовския Шериф Тираспол, но предпочел да дойде у нас. И причината е, че левскарите са го искали и преди.

"И в чешкото, и в българското първенство всеки мач е труден, разликата не е голяма. Преди да приема сегашното предложение на Левски, вече имах такова миналата година."

"Имах договор в Русия и обмислях ситуацията с Левски. Ако не бях в Русия, щях да съм тук половин година по-рано. Имах оферта и от Шериф, но избрах Левски, защото ме искаха и преди", сподели Яблонски пред Diema Sport.

"В Чехия учих руски, в Русия също, справям се. Ако имам проблем с езика, Роман Прохазка ще ми помага. С момчетата вече се опитвам да разговарям. София е прекрасно място, с приятелката ми съм тук. Чувствам се добре, нямам проблеми с адаптацията", сподели чешкият защитник.

Той веднага се превърна в любимец на феновете с представянето си в мача с ЦСКА в началото на март. Тогава той вкара гол и срещу него беше направена дузпата, от която "сините" изравниха.

"Безкрайно се радвам, че вкарах гол на ЦСКА, защото нас защитниците не ни допускат често до вратата. Много се радвам, че помогнах", сподели още бранителят на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички