Хубчев обясни защо е доволен от своите играчи, въпреки че загубиха от Зенит


Хубчев обясни защо е доволен от своите играчи, въпреки че загубиха от Зенит
Снимка: Официален сайт на Левски

3260 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев остана доволен от своя тим, въпреки че загуби с 0:1 от руския Зенит. Треньорът похвали своите възпитаници за отношението, което са показали към играта и двубоя.

"За Зенит не знам, за нас повече от добра, супер доволен съм, че стартирахме с тези два мача, целяхме две различни неща, днес се получи по-добре. Отношението към мача, това се вижда, и то срещу Зенит. Двама-трима от малките футболисти бяха стреснати в началото, но го преодоляха това нещо", коментира наставникът на "сините".

"Да не бързаме с израстванията, имаме проблеми в атака, до ден-два се надявам да имаме решение на въпроса, но отношението, себераздаването е съвсем друго, чакаме двама-трима души, пише се за много хора, водим се от максимата, че клубовете чакат до край преди да оповестят трансферите си. Надявам се до утре да има някакво решение", добави той пред Diema Sport.

"Миятович имаше добри изяви, вратарят е такъв пост, че една грешка и всичко отива по дяволите, те трябва да бъдат винаги под напрежение, надявам се да се получи, ние затова сме го взели да има конкуренция", завърши той.

След двубоя и бивша звезда на Челси похвали Левски - ето какво сподели Бранислав Иванович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички