Хубчев обясни от какво е доволен след първата контрола и колко още нови се чакат в Левски


Хубчев обясни от какво е доволен след първата контрола и колко още нови се чакат в Левски
Снимка: БГНЕС

3959 0

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев сподели, че е доволен от част играчите и тяхната физическа подготовка след поражението с 0:1 от Ред Бул Бразил. Той допълни, че се очакват още играчи, които да подсилят столичани в предни позиции.

"Нервни бяхме по време на мача. Исках да се получи едно нещо 60 минути, при някой стана и за цял мач. Трудно е да кажа какво ме удовлетворява сега от тази среща. Имаме няколко човека на различен етап от подготовката. Стремим се всички да бъдат на ниво за първия официален мач. Вижда се, че сме много назад в някои аспекти. Имаше хора днес, които бягаха много бързо, а сутринта тичаха 12 километра”, започна Хубчев пред Diema Sport.

"Резултатът не ни интересува, но и до известна степен ни касае. Рано е да говорим за спортно-технически елементи. Целта е да се подготвим добре. Ние не крием и всеки, който е гледал мача вижда, че чакаме трима човека, които да ни помогнат в нападение. Надявам се да се случи скоро това", допълни още той.

По-рано се появи информация, че холандски таран е отказал в последния момент на Левски - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички