Хубчев обясни изненадващия ход с изваждането на Станислав Иванов от титулярите


Хубчев обясни изненадващия ход с изваждането на Станислав Иванов от титулярите
Снимка: Официален сайт на Левски

9577 0

Петър Хубчев адмирира представянето на своя отбор и проявеното търпение в сблъсъка срещу Арда, който беше много трудно спечелен от "сините" с 2:0. Стената пред Иван Караджов бе пробита в 70' с шут отдалеч на Хали Тиам, а една от големите изненади на треньора бе включването на Франко Мазурек вместо Станислав Иванов. 

"Левски достигна до успеха с търпение. Това беше замисълът ни и искането ни. Очаквахме, че Арда ще бъде по-прибран, поради тази причина почнахме с Мазурек и Нашименто. Това, което имахме в главите си, се получи, за наш късмет. В такивамачове първото попадение винаги е много важно", сподели Хубчев и допълнително поясни за промяната, към която прибегна. 

"Мазурек имаше малко по-други задачи, на моменти се получаваше, на моменти - не. Не мога да обещая, че Мазурек и Нашименто винаги ще играят заедно. Това зависи от състоянието на другите футболисти и противника. Но е хубаво да имаме няколко възможности за тактически хитринки", отсече бившият национален селекционер. 

"Не ме питайте за индивидуални оценки, предпочитам те да останат в съблекалнята. Повече ме радва реакцията на отбора, за пореден път реагираха като професионалисти и искаха повече победата. При такава постройка на противника, опасността от контраатаки е много голяма и ни беше ясно, че ни трябва късмет. В случая, имахме такъв.

Имахме няколко положения след тва нещо, тогава вече се обръщат нещата, противникът бе принуден да излезе, което ни даде повече пространство", допълни Хубчев след трудния успех на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички