Хитреци! Вижте подлия план на Левски за евроучастие


Хитреци! Вижте подлия план на Левски за евроучастие
Снимка: принтскрийн

3253 0

В Левски излязоха големи хитреци и издадоха, че именно чрез спечелването на Купата на България се надяват да се доберат до пресявките за Лига Европа. Те обаче не хранят големи надежди, че могат да елиминират по-силния в момента столичен отбор ЦСКА.

Това стана ясно от думите на треньора на вратарите в "синия" клуб Доменико Ботичели, приблежен човек до наставника Делио Роси.

"В полуфиналите на Купата на България научихме, че ще играем срещу ЦСКА София. Това не е добра новина, защото те са наказани от УЕФА за евроучастие и ако се бяхме срещнали във финала, дори и да загубехме, това щеше да ни позволи да се класираме директно до предварителните кръгове на Лига Европа", сподели специалистът пред foggiacalciomania.

"Няма значение, ще бъде красиво завръщане. Вече се срещахме с тях в първенството и стадионът беше пълен, тридесет хиляди души ни гледаха", сподели още италианецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички