Хали Тиам: Всеки ден се питам какво ни липсва за трофей, много го искам


Хали Тиам: Всеки ден се питам какво ни липсва за трофей, много го искам
Снимка: Официален сайт на Левски

2218 0

Халфът на Левски Хали Тиам разкри голямата си цел през новия сезон. Сенегалецът заяви, че всеки ден си задава въпроса какво не достига на "сините", за да спечелят титлата в Първа лига. "В Левски нямаш особено голям избор за очаквания. Когато си в този клуб, трябва да се фокусираш върху максимума. Разбира се, това е да станеш шампион. Много желая това най-накрая да се случи на клуба", заяви Тиам за "Код Спорт" по ТВ+.

"Всеки ден се питам този въпрос: Какво точно липсва? Ние имаме всичко в отбора - отлични играчи, отличен щаб, великолепни фенове. Наистина всичко, за да печелим. Сигурно има един процент късмет, който ни липсва. Може би трябва да работим повече и на терена, и извън него. Наистина нямам търпение Левски да спечели трофей. Клубът го заслужава. Не е честно, че десет години няма нищо. Възможно е да имаме психологически проблем. Аз обаче не съм усещал психологически проблеми дори за една секунда на терена. Излизаме, за да спечелим всеки мач, това е единствената ни цел", допълни халфът.

Той коментира и новия треньор на тима - Петър Хубчев. "За краткото време, в което сме заедно, виждам един човек със силен характер. Човек, който е победител. Това е нещото, което в момента най-много трябва на Левски", категоричен бе той. Междувременно стана ясно, че Хубчев може да смени тактиката в Левски. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички