Гонзо сондира за завръщане в Черно море?


Гонзо сондира за завръщане в Черно море?
Снимка: БГНЕС

1252 0

Георги Иванов съвсем сериозно и окончателно е взел решение да напусне поста спортен директор на "Левски", пише "Тема Спорт". Според изданието, Гонзо не смята да остава дълго време без работа и отсега сондира възможността да се върне на работа в Черно море.

Иванов чрез свои приятели е подпитал дали шефовете на варненския клуб са склонни да работят отново с него, след като преди две години се разделиха, когато Гонзо се явяваше последният коз на Тодор Батков за стабилизиране на "Левски".

През пролетта на 2014-а Георги Иванов не бе освободен веднага от Черно море, а изкара до края сезона, след което дойде на "Герена" като спортен директор.

В момента позициите на Никола Спасов като треньор на "моряците" са силно разклатени. Отборът не е на ниво през пролетния полусезон и въпреки че голяма част от футболистите са зад него, шефовете на Черно море не са подновили договора му, който изтича в края на този сезон. Засега пред ръководството на варненци има два варианта - Георги Иванов да стане спортен директор и на практика шеф на Спасов, или Гонзо да съвместява двете длъжности.

Почти сигурно от "Герена" ще си тръгне и Иво Петров - Пифа, който навсякъде е дясна ръка на Георги Иванов. В момента той е един от скаутското звено на "сините", а във Варна бе помощник на Гонзо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички