Гонзо се "надупи", за да замаже собствения си провал


Гонзо се "надупи",  за да замаже собствения си провал
Снимка: Иван Йочев

6055 0

В сряда вечер "Левски" заслужено празнуваше, след като с гол на Антонио Аниете в добавеното време елиминира Лудогорец (1:0) в реванша от полуфиналите за купата на България.

Всичко беше както си му е редът. Феновете носеха Стойчо Стоев на ръце, футболистите говореха за сърце и душа. Това си беше техният момент на слава и те можеха да кажат всичко, включително и че са най-добрият отбор в България. Защо не? Нали са надиграли състава, спечелил три последователни титли и записал първата българска победа в Шампионската лига.

И точно тогава пред камерите се изтъпани Георги Иванов - Гонзо и ни в клин, ни в ръкав започна да говори за...ЦСКА. Как "червените" си заслужавали съдбата, след като са се "надупили" на "Ботев" (Пловдив), за да изхвърлят "Левски" от първата шестица.

Защо бе, г-н Директор? Какво беше общото между мача с Лудогорец и ЦСКА? Сега беше моментът да обясните колко велик началник сте и как, благодарение на вашите мъдри ходове, "сините" са на път да преборят кризата. Да, ама не, злобата и егото ви надделяха!

Между Левски и ЦСКА винаги е имало закачки и подмятания, та дори и много по-груби от вашето "надупване". Сигурно постъпката ви е хвърлила в екстаз феновете? Може би, но не и онези, които не са заслепени от пламенните ви слова, за да видят истината. А тя, г-н Директор, е че с "надупването", вие се опитахте да замажете собствените си гафове.

От завръщането ви на "Герена" през май миналата година, вие се провалихте във всяко едно ваше начинание. Назначението на Пепе Мурсия беше определено от самия вас като грешка. Обещанията да върнете Станимир Стоилов и Димитър Димитров си останаха само добри пожелания заради амбициите ви да се доказвате като треньор, нещо което резултатите показват, че не умеете достатъчно добре. Именно под ваше ръководство Левски записа един от най-срамните си сезони и остана във втората шестица. Заради слабата си игра, а не защото ЦСКА е загубил от Ботев. Първо Левски сам се докара до този мач, а в последствие се видя, че "червените" няма нужда да се "дупят", за да паднат.

Предусещайки накъде отиват нещата, вие, г-н Директор, решихте да избягате, оставяйки великодушно поста на клетника Стойчо Стоев. Само, че той, за разлика от вас, е треньор. И ако Левски все пак завърши сезона с купа това ще е чудо, за което фактически вие няма да имате абсолютно никакъв принос!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички