Гонзо с любопитно разкритие по казуса с Яблонски и новия договор


Гонзо с любопитно разкритие по казуса с Яблонски и новия договор
Снимка: БГНЕС

2981 0

Легендарният нападател на Левски Георги Иванов - Гонзо коментира ситуацията при "сините" и даде любопитно обяснение за проблемите с подновяването на договорите на част от титулярите.

"Левски дълги години не може да намери своя лидер - човек, който да поведе отбора. Сега има прекалено много чужденци, които нямат принадлежност към тима. Всеки гледа сам за себе си и да не излезе виновен за нещо. Но това си е политика на клуба. Аз един път го казах, но те ми се разсърдиха - там ръководители някакви. Не съм против чужденците, но трябва да се намери баланс. Освен това те трябва да бъдат класа.

Вутов отиде в Ботев свободен, Владимир Гаджев в Берое... Не искам да се меся на хората, защото е много лесно отстрани да даваш акъл. Но в крайна сметка, ако трябва да сравнявам тези двама футболисти с халфовете, които са в Левски, смятам, че предимството е на страната на българските играчи. Без да искам да обиждам чужденците в тима, но за мен Мариани и Белмонт са посредствени играчи, а ние търсим от тях да дадат повече, отколкото могат. Вутов, Гаджев и Божинов стояха и се молеха Левски да ги вземе.  Мога да ви кажа нещо по случая с Яблонски - мой приятел го представлява, а той по две седмици не му вдига телефона. Краси Иванов не отговаря на мениджъра. Е как Яблонски да подпише нов договор? Да не си вдигаш телефона, или да пишеш някакви съобщения, че си с детето. Как да стане? И това е само един пример, а те сигурно са 20", каза Иванов пред Евроком.

Какво каза още Гонзо за собственика на тима Спас Русев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички