Гонзо разпиля Левски и мениджъра, довел Обертан и Гомес


Гонзо разпиля Левски и мениджъра, довел Обертан и Гомес

3836 0

Георги Иванов - Гонзо разкри, че действително е имал желание да вземе Франсис Нар и Бабатунде Адениджи в Черно море. Идеята му е била да ги вземе под наем, за да им помогне да развият качествата си, след като в Левски буквално ги зачеркнаха, въпреки че двамата започнаха силно кариерите си на "Герена".

"Истината е следната. Преди време аз наистина исках да ги взема под наем, за да развият качествата си, защото в Левски не успяват да го сторят. Всъщност, започнаха да разгръщат потенциала си при Люпко Петрович преди една година, но след това – пълен застой", заяви Георги Иванов пред агенция "Блиц".

"Причината не е толкова в тях, колкото в треньорския щаб на Левски. Аз исках да им дам шанс в Черно море, където щяха да покажат на 100 процента футболните си умения. Ама като не ми ги дават, нека си ги държат в Левски", допълни бившият нападател на Левски, който имаше какво да каже и на Николай Жейнов по повод думите на агента, че Рошу, Гомес, Обертан и Буш струват по-малко от Франсис Нар.

"Под достойнството ми е да се занимавам с този човек. Той не е мениджър, а посредник, който се рови из интернет, за да намира футболисти. Затова колко струват новите в Левски, ще разберем по-късно. Дано само не се окаже, че са привлечени напразно. Силно се надявам това да не е така...

", заяви легендарният голмайстор на Левски.

"Същият този "мениджър" сега обявява Джъстин Менголо (б.р. – бивш футболист на Левски) за некадърник. Ами аз ще припомня, че той два трансферни прозореца ни предлагаше камерунеца и му правеше нечувана реклама. Така се случи обаче, че ние след това привлякохме Менголо чрез друг агент и изведнъж Жейнов си промени мнението за футболиста. Джъстин стана лош. Но, моля ви, не ме занимавайте повече с такива хора!", отсече треньорът на Черно море.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички