Гонзо разкри как стоят нещата с "напускащите" в "Левски"


Гонзо разкри как стоят нещата с "напускащите" в "Левски"

1071 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов - Гонзо разкри, че има сериозни шансове трима от лидерите на тима да си тръгнат. Това са Аймен Белаид, Живко Миланов и Владимир Гаджев.

Очаква се официално Родъръм да привлече тунизиеца в началото на 2016 година, когато договорът му със "сините" изтече. Миланов все още води преговори с АПОЕЛ, докато най-заплетена изглежда ситуацията около Гаджев. Оказва се, че той има предварителен договор с Кубан, така че се очаква от януари да заиграе в руската Премиер лига.

"Към днешна дата нямаме конкретни оферти за наши играчи. С Аймен Белаид се бяхме договорили, че ако си намери клуб, ще го пуснем по време на зимната пауза. За Живко Миланов - нека да видим как са нещата му с АПОЕЛ. За него вратата в Левски винаги ще е отворена. Същото се отнася и за Владимир Гаджев, който има предварителен договор с Кубан", коментира Иванов.

Това оставя "Левски" без трима твърди титуляри в отбора. Гаджев беше контузен през голяма част от няколкомесечния си престой при "сините", но въпреки това помогна сериозно отборът да бъде поставен в позиция за атака на титлата. Това се отнася и за Живко Миланов, който е безспорният №1 на "Левски" през есенния полусезон. Белаид пък е несменяем титуляр в центъра на отбраната на 26-кратните шампиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички