Гонзо постави ултиматум на Живко Миланов


Гонзо постави ултиматум на Живко Миланов

852 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов постави ултиматум на Живко Миланов и още няколко от състезателите, чиито договори изтичат в края на сезона. Гонзо обяви, че крайната дата за отговорите на играчите е 12 декември, когато "сините" ще изиграят последния си мач за 2015 година.

„Дали сме предложенията си към всички футболисти, с които сме разговаряли. От там нататък те трябва да дадат отговора за себе си дали са съгласни да продължат да играят за Левски”, каза Иванов, визирайки Прохазка, Белаид, Бедоя, Йоргачевич и Гаджев.

„С Живко Миланов положението е малко по-сложно от другите футболисти. Дали сме му срок до края на състезателната година - 12 декември, да ни каже дали остава, или си тръгва. Не искам да влизам в детайли какво ще се случи, ако той си тръгне. Приоритет пред нас е Живко Миланов да остане в "Левски". Ако той реши да смени клуба, ще мислим какво ще направим. Затова сме му дали срок да реши, за да може и ние да си направим плановете”, заяви Гонзо пред "7 дни спорт".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички