Гонзо глоби жестоко играч за хамалски футбол


Гонзо глоби жестоко играч за хамалски футбол

11604 0

Мениджърът на Левски Георги Иванов явно е готов на всичко, за да вдигне отбора на крака. Гонзо посече с жестока глоба един от основните футболисти на тима Аймен Белаид, пише "Меридиан мач". Тунизиецът е санкциониран с 2000 евро заради хамалска игра по време на мача с Берое в Стара Загора. Гонзо е бил бесен, след като защитникът не спазил тактическите му указания и ритал безогледно топката напред през второто полувреме на мача.

Георги Иванов искал "сините" да изнасят кълбото през крайните защитници или вътрешните халфове и само в краен случай да се търсят нападателите с дълги топки от отбраната.

Присъствали на резервната скамейка на Левски разкриха, че Гонзо е побеснял от действията на Белаид още по време на самия мач. Той няколко пъти обяснил на тунизиеца от тъчлинията да не рита топката напред. След като това не сработило, за да е сигурен, че Аймен е разбрал забележката, Гонзо пратил негов съотборник да му каже да спазва стриктно тактическите указания. И това обаче не помогнало и в крайна сметка Левски загуби с 1:2 в поредния дебют на Георги Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички