Гонзо: Надявам се Левски да си плати задълженията и това да е предварителен сценарий


Гонзо: Надявам се Левски да си плати задълженията и това да е предварителен сценарий

1938 0

Легендата на Левски Георги Иванов - Гонзо коментира наказанието от УЕФА към "синия" клуб, което може да ги изхвърли за две години от европейските клубни турнири, ако до 28 февруари не платят просрочени задължения. Той се надява това да се случи и това да е един предварителен сценарий.

Гонзо бе част от състава на Левски, който спечели традиционния турнир за ветерани. Надпреварата се проведе в комплекса "Царско село". На финала "сините" победиха с 4:2 Локомотив Пловдив.

"Надявам се Левски да оправи задълженията. Още отпреди две-три години Левски има задължения. Надявам се новият собственик да може да ги покрие и това да е предварителен сценарий. Спас Русев е новият собственик, аз не знам да има друг. От 10 години се спекулира, че има нови собственици. Собствениците на Левски са ясни и са публични. Трябва да ги уважаваме, защото дават много пари за развитието на клуба", каза Георги Иванов.

"Ако трябва да гласувам, аз съм за Георги Петков да спечели приза “Футболист на годината”. Петков показва дълголетие и добра форма. Също така спечели и Купата. Малко са футболистите с трофей. Надявам се, че той ще спечели“, коментира още Гонзо относно избора за най-дибър футболист за изминалата година.

Най-успешният треньор на "сините" Станимир Стоилов също коментира ситуацията в тима, като той бе по-краен в изказването си - ето какво сподели.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички