Георги Дерменджиев има една голяма въпросителна преди мача с Локо Пловдив


Георги Дерменджиев има една голяма въпросителна преди мача с Локо Пловдив
Снимка: БГНЕС

2839 0

Отборът на Левски направи големи промени тази зима, а новото ръководство обеща повече български играчи в тима. Още през зимата бяха привлечени трима родни футболисти - по един във всяка зона на терена - Живко Миланов, Мартин Райнов и Валери Божинов.

Новият треньор на тима Георги Дерменджиев има една голяма въпросителна в момента и тя е свързана с това кой да води атаката. От едната страна е голмайсторът на "сините" от зимния дял Станислав Костов, а от другата е Валери Божинов, който бе привлечен заради седемте гола, които вкара за Ботев Враца. 

По време на подготовката Коство взе участие във всяка една от проверките на тима, като в последната с Чукарички замени започналия като титуляр Валери Божинов. Голаджията на 26-кратните шампиони от есента отбеляза едно попадение в Кипър. В същото време бившият футболист на Ювентус направи един доста непростим пропуск, но Дерменджиев е доволен от желанието и хъса, които вижда в новото попълнение, пише "Тема Спорт".

ЩЕ ИМА ЛИ ЛЕВСКИ НОВ КАПИТАН ПРЕЗ ПРОЛЕТТА?

Има вариант и Божинов да играе зад гърба на Костов, но това е позицията, на която отлично за момента се справя Давиде Мариани. Единственото сигурно в момента е, че възможност за изява няма да получи Серджиу Буш, на когото се търси нов отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички