Френските медии пратиха цел на Лудогорец в Левски, не пропуснаха и сделката за Обертан


Френските медии пратиха цел на Лудогорец в Левски, не пропуснаха и сделката за Обертан
Снимка: Getty Images/Guliver

3204 0

Трансферът на Габриел Обертан в Левски все още не е финализиран, но е сред основните теми в българските медии. В родната му Франция, издания като France Football и L'Equipe, също отразяват евентуалната сделка, цитирайки думите му от пристигането в София. 

L'Equipe посочва, че на футболиста му остава да премине медицински прегледи и припомня кариерата му в Манчестър Юанйтед, Нюкасъл и Уигън. Според France Football, Обертан ще бъде вторият основен стълб в тима след привличането на Жорди Гомес, като се очаква двамата да върнат Левски към славните му години в евротурните. Очаква се представянето на французина да бъде още днес (четвъртък), след като вече се появиха информации, че всички лични условия са договорени. 

France Football завършва материала си, че слуховете пращат още един французин на "Герена" - защитника на Гранада Матийо Соние. Това обаче не отговаря на истината, тъй като бранителят се счита за ново попълнение в състава на Лудогорец, като преди няколко дни дори се появи информация, че вече е подписан договор. За Левски се спекулираше със защитника на Хетафе Николас Горосито, но все още нищо не е ясно. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички