Феновете на Левски скочиха остро срещу рефера на мача с Лудогорец


Феновете на Левски скочиха остро срещу рефера на мача с Лудогорец

1268 0

НКП на Левски излезе с остра позиция срещу назначаването на Ивайло Стоянов за главен съдия на предстоящото в петък дерби срещу Лудогорец в Разград. Ето и пълния текст на позицията им:

Ивайло Стоянов явно е с абонамент за мачовете ни в Разград. Не пак, а отново! Това назначение буди притеснения сред нас. Явно Сватбата е най-подходящият и подготвен точно за тези срещи. Цепи страната по диагонал от Петрич до Разград, за да свърши работата. А тя е ясна, да помогне на Кирил Домусчиев и бразилския му отбор, който обича подсигуряването.

Излишно е да изброяваме всичките секири, които сме отнесли от въпросния арбитър, който е известен с желанието си да бъде угоден. След един подобен случай Ивайло Стоянов и асистентите му не успяха да се навечерят на спокойствие. Той се сеща, но ако е забравил, ще му напомним, че мястото на срещата беше в заведение в една стара българска столица.

Сватбата трябва да е наясно, че ние пак ще сме на мача, пак ще подкрепяме любимия Левски и ако се наложи, пак ще го притесним по дългия път към Петрич. Сватбата пак е в Разград и ние ще бъдем там. Ако отново е с мисия, ние ще вземем адекватни мерки, защото никой няма право да се подиграва с Левски!

Иначе пътят е един... Първо Сватба, после брадва!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички