Феновете на Левски готвят топло посрещане на Божинов и Домо


Феновете на Левски готвят топло посрещане на Божинов и Домо

1342 0

Днес на "Герена“ ще се завърнат Валери Божинов и Валери Домовчийски, но ще бъдат с екипите на Ботев (Враца). В определени периоди те са били любимци на "синята" публика, затова и днес агитката ще се отнесе подобаващо към тях, пише "Тема Спорт". Двамата нападатели ще бъдат посрещнати с аплодисменти, а най-вероятно ще бъдат издигнати и послания към тях.

Интересното е, че освен че са адаши, играчите на Ботев са и набори - те са на по 32 години.

Домовчийски е юноша на Левски. Той има два престоя при "сините". Домо дебютира за клуба на 19 септември 2004 година при домакинския успех с 4:0 над Пирин. На 21 ноември същата година реализира и първото си попадение - при 5:0 над Локомотив София. В началото на 2008-а Домовчийски бе продаден на германския Херта Берлин. След това той бе на „Герена" и през сезон 2014/15. За Левски нападателят има общо 141 мача във всички турнири, в които е отбелязал 67 гола.

КОЙ Е ПАВЕЛ КОЛЕВ И ЗАЩО НАЗНАЧАВАНЕТО МУ В ЛЕВСКИ Е СИЛЕН ХОД?

Валери Божинов пристигна при столичани в началото на 2014 година и остана до края на август. Бившият играч на Ювентус и Манчестър Сити взе участие общо в 20 мача за столичани във всички турнири, в които бе точен 8 пъти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички