"Фенове" на Левски заплашиха Божидар Митрев със смърт!


"Фенове" на Левски заплашиха Божидар Митрев със смърт!
Снимка: Официален сайт на Левски

3223 0

На феновете на Левски изобщо не им е лесно да понесат четирите поредни загуби на тима в първенството. Това обаче не оправдава постъпките на някои от по-крайните сред тях, които са заплашвали със смърт един от титулярите в отбора.

Става дума, разбира се, за вратаря Божидар Митрев. Капитанът на "сините" направи много добър мач срещу Лудогорец на "Герена", като направи двойно спасяване и спаси дузпа на Клаудиу Кешеру. В края на двубоя обаче той се изложи, допускайки директен гол от корнер.

Самият Митрев преживя тежко случилото се и след последния съдийски сигнал рухна на тревата и се разплака. Съотборниците му едва успяха да го утешат. Повечето фенове подкрепиха вратаря след скъпоструващата грешка, но са се намерили и такива, които да го нападнат и заплашат дори със смърт, вероятно в социалните мрежи.

На една от страниците си в Instagram фенове на "сините" призоваха своите да не нападат толкова строго играча, който е юноша на клуба.

"Спрете един ден да сте най - върлите левскари и да богославяте футболистите, а на следващия ден да ги бесите! И най - важното, мнения, критики и позиции - на стадиона!", написаха привържениците.

Нека да ви кажа нещо за Божидар Митрев. Когато половината от тук си пиехте у вас ракийката и псувахте, да не говорим, че и може би някой от вас тамън са прохождали, преди години един мач между нас и все още живото цска, Божидар излезна през прозореца на колата след края на мача и запя с нас. Това, което със сигурност знам, че е левскар и в червата и че щом след поражение сърцето му плаче, то значи милее за клуба. Не оправдавам грешки, не оправдавам загуби със смешни голове. Но за мен е безумно човек, който е един от нас да бъде така строго нападан, че да се стига чак до смърт и т. Н. И спрете един ден да сте най - върлите левскари и да богославяте футболистите, а на следващия ден да ги бесите! И най - важното, мнения, критики и позиции - на стадиона! Между другото футболистите след всеки мач идват до нас, преспокойно може да си им кажете нещата в очите вместо да се правите на шефове във фейсбук. Само Левски!

A post shared by Сектор Б се забавлява (@levskisofia_) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички