Ето колко ще трябва да плати Левски за желания нападател


Ето колко ще трябва да плати Левски за желания нападател
Снимка: Официален сайт на Левски

4957 0

Левски е много близо до привличането на класен голмайстор и това е Дени Алар. Той е собственост на Рапид Виена  се твърди, че спортният директор на "сините" Ивайло Петков е в напреднали преговори.

Според телевизия Laola, двата клуба дори вече са се разбрали за трансферната сума, която трябва да се плати. Въпреки богатата визитка и многото голове на сметката си, играчът няма да излезе чак толкова скъпо на столичния гранд.

Най-вероятно Левски ще плати точно 300 хил. евро за подписа му, което е 50% от сумата, за която Рапид го привлече от Щурм Грац преди една година. А също така и 8 пъти по-малко от най-високата му пазарна оценка в сайта transfermarkt. Ако се стигне до трансфер, това ще е първото попълнение, за което "сините" ще платят някаква сума, тъй като предните три попълнения се присъединиха като свободни агенти.

Алар има точно 100 гола в Бундеслигата с екипите на Леобен, Капфенберг, Щурм Грац и Рапид Виена. Също така има и 16 мача с 4 гола за младежкия национален отбор на Австрия, както и 2 мача без гол за мъжкия отбор на страната.

Друг нападател, който е бил свързван в Левски се е отметнал в последния момент. Каква е причината за това вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички