Ето колко билета ще бъдат пуснати в продажба за "сини" фенове в Разград


Ето колко билета ще бъдат пуснати в продажба за "сини" фенове в Разград
Снимка: БГНЕС

1834 0

От Националния клуб на привърженици на Левски публикуваха информация за билетите, които ще бъдат пуснати в продажба в Раград на касите преди дербито с Лудогорец. 

Интересът е огромен, като до вчера бяха продадени над 1 500 билета, а днес се очаква бройката да се е увеличала още повече. От НКП заявиха, че в продажба ще бъдат пуснати 400 билета. Лудогорец направи жест към Левски, защото отпусна целия Сектор "Г", макар че неговият капацитет е над 10 % от общия капацитет на „Лудогорец Арена“.

Ето и публикуваното съобщение:

Левскари, след засиления интерес към билетите за гостуването в Разград в събота, съобщаваме на всички привърженици, които искат да подкрепят любимия Левски, че в деня на мача ще има пропуски в продажба.

На касите на „Лудогорец Арена“ ще бъдат пуснати в продажба около 400 талона, с които ще може да се сдобие всеки, който все още не е успял да си закупи билет. Гишето пред сектор „Г“ отваря в 14:00 ч.

Всички заедно за Левски!

Задачата на Левски за успех обаче няма да е никак лесна. Статистиката също не е на страната на "сините". Ето кога е била единствената победа в Разград и какъв любопитен факт се крие зад него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички