Емил Велев: Левски е велик клуб, надеждата е сега да се случат нещата


Емил Велев: Левски е велик клуб, надеждата е сега да се случат нещата

1536 0

Последният треньор, спечелил шампионската титла на България с Левски  - Емил Велев вярва, че любимият му отбор ще се справи и ще излезе от тежката ситуация, в която се намира. "Не съм надълбоко в нещата. Но наистина трябва някой да излезе от ръководните фактори в Левски и да каже точно каква е ситуацията. Защото, както аз, така и многото привърженици на Левски искат да знаят цялата истина и какво се случва с този отбор. Не може така да се крият нещата”, заяви Велев.

Попитан как му звучат информациите от над 30 милиона дългове на Левски, Велев отговори: „Звучи ми абсурдно. Но, ако това е самата истина, много жалко. Не знам кой спонсор ще се навие да погасява такива суми. Нямам идея.". А дали Левски може да последва съдбата на ЦСКА, треньорът коментира: „Не вярвам това да се случи. Все пак Левски е велик отбор, така че те би трябвало да се случи това нещо. Факторите, които определят тези неща да се вземат в ръце и да направят всичко възможно отборът да е по-стабилен", заяви той пред Нова телевизия. 

Относно спрягания за нов собственик Васил Божков, Емил Велев сподели: „Много се спекулира по тази тема. Не знам доколко е истина. Може би е привлечен само като спонсор. Но така или иначе това нещо ще се разбере. Има събрание на 6-и март и там вече може би нещата ще се изяснят напълно. Явно, че нещата не зависят само от тях (б.р. Павел Колев и Георги Дерменджиев). Говоря за Павел Колев. Той има желание да изгради сериозна структура в Левски. На Дерменджиев мисля, че ще му бъде доста трудно. Но щом се е хванал на хорото, трябва да го играе докрай".

"Надеждата е сега да се случат нещата, за да не затъне Левски още повече. Не знам дали цифрата за дълговете е истинска. но пак казвам е много жалко това да се случи с Левски, което се случи с ЦСКА. След като имаше такива футболисти с по 45 хиляди евро заплата, 30 хиляди евро, 20 хиляди евро и около тях апартаменти, коли, премии. Те се натрупват. Всичко си има край”, каза още Емил Велев.

А каква е ситуацията около собствеността в Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички