Елитен френски тим ще следи атакуващо дуо на Левски в Разград


Елитен френски тим ще следи атакуващо дуо на Левски в Разград
Снимка: Официален сайт на Левски

5753 0

Дербито между Лудогорец и Левски, което може да доведе до разместване в класирането, ще бъде наблюдавано от доста чуждестранни мениджъри и скаути. Сред тях ще са и представители на Тулуза, информира "Тема Спорт". Те вече изгледаха мач на "сините" - победата срещу Славия в "Овча купел". В него добро впечатление остави младокът Станислав Иванов, който вкара хубав гол след дълъг индивидуален рейд. Той ще продължи да бъде следен, както и Найджъл Робърта.

Двамата офанзивни играчи правят силен сезон. 20-годишният Станислав не е пропуснал и един шампионатен мач от началото на сезона. В 11 срещи е отбелязал 5 гола. Той е ползван от Хубчев предимно на десния фланг на нападението. На върха на атаката пък е 21-годишният холандец Роберта. Той е бил на игрището в 8 сблъсъка от първенството, като в тях е отбелязал 6 попадения. Интересното е, че когато Найджъл е поразявал противниковата мрежа, то Левски не е губил двубой - 5 победи и 1 равенство.

"Сините" обаче няма лесно да се разделят с играчите си, защото искат да запазят състава и да го усилват. Сред тези, които предизвикват интереса на чуждестранни клубове, е и Паулиньо. През лятото за бразилеца имаше оферта от швейцарския Лугано - поне така се похвалиха от този клуб, но Левски не я прие. Продаден бе единствено Давиде Мариани. А кой играч на Левски е следен от португалски и белгийски клубове вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички