Ейолфсон посочи разликата между Стоянович и Роси


Ейолфсон посочи разликата между Стоянович и Роси
Снимка: Instagram

1402 0

Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон направи любопитно сравнение между настоящия и бившия си треньор в тима. Исландецът говори след победата над Дунав (Русе), победния гол в която бе негово дело.

"Разликата между Славиша Стоянович и Делио Роси е, че той говори добър английски, разбираме се по-лесно. Но трябва да отбележа, че имах огромен респект към Делио Роси и постиженията му. Но сега дойде време за промяна и новият треньор да докаже себе си", коментира защитникът.

Ейолфсон се оплака от състоянието на тревата на стадиона в Русе. "Беше много труден мач, тревата не беше в най-доброто си състояние, условията също. Най-важното е, че взехме победата. Все още е август и е твърде рано да говорим за края на сезона. Ще се опитаме да побеждаваме във всеки мач и ще видим какво ще се случи", заяви той.

Защитникът говори и за партньорството си на терена с Аймен Белаид: "Не е проблем да играя с различен партньор в защита във всеки мач, свикнал съм да играя и с двамата, те са добри играчи", бе коментарът му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички