Ейолфсон: Не сме далеч от Лудогорец, на едно ниво сме с тях


Ейолфсон: Не сме далеч от Лудогорец, на едно ниво сме с тях
Снимка: Оф. сайт на Левски

1029 0

Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон заяви, че Лудогорец не е по-силен тим от техния, въпреки победата в Разград. "Орлите" надвиха "сините" с 2:1 и оглавиха класирането в Първа лига. "Не мога да кажа, че сме далеч от Лудогорец, може би сме на едно ниво. Ние сме с различен стил. В добра форма се. Можем да направим големи крачки все още“, заяви той след загубата.

Исландецът не е доволен от показаното от своя отбор през първото полувреме. Тогава гостите допуснаха две попадения и не успяха да вкарат. "През първото полувреме не играхме това, което можем. След почивката демонстрирахме защо сме на върха. Разочароващо е, че не успяхме да играем 90 минути на нивото от втората част", сподели той.

"Не съм гледал положенията отново. Може би за втория гол можеше да избера по-лесна опция. Това е футболът, грешки се допускат. Трябва да се поучим. Казахме си на почивката, че сме по-добри от показаното през първата част и трябва да демонстрираме истинските си възможности. Разочаровани сме, че не вкарахме още попадения. Все пак имаме още поне три мача срещу Лудогорец“, завърши Ейолфсон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички