Единственият желан българин в Левски каза "не" за трети път


Единственият желан българин в Левски каза "не" за трети път
Снимка: Официален сайт на Левски

1614 0

Опитите на Левски да привлече универсалния футболист на Черно море отново удариха на камък, пише "Тема Спорт". 27-годишният играч категорично е отхвърлил възможността да облече синята фланелка. Той е и единственият българин, който е бил набелязан за привличане на "Герена".

Цветков бе желан от Левски още преди година. Той бе под номер 1 в списъка на тогавашния треньор Елин Топузаков. След това през лятото футболистът бе навиван за "Герена" от вече бившия спортен директор Даниел Боримиров и наставника Николай Митов.

По всичко личи, че Цветков ще продължи да носи екипа на Черно море и през пролетта. Естествено, ако за него не пристигне оферта от чужбина.

Халфът, който в доста мачове е използван и като централен защитник, изигра 18 мача за варненци в Първа лига тази есен, в които не успя да се разпише.

На 3 септември той дебютира в официален двубой за националния отбор на България, като започна титуляр в световната квалификация срещу Холандия в Амстердам. Той обаче бе заменен още в 25-ата минута от Симеон Славчев, а България загуби с 1:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички