Двубоят с Левски може да е последен за Гатузо начело на Милан


Двубоят с Левски може да е последен за Гатузо начело на Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

1367 0

Двубоят за 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди може да се окаже последен за Дженаро Гатузо като треньор на Милан. Медиите в Италия са категорични, че бившият полузащитник ще бъде сменен с Антонио Конте, който бе уволнен преди дни от Челси. „Това ще се случи след края на турнето на тима в САЩ“, твърди вестник „Тутоспорт“.

Милан играе последния си приятелски мач в Щатите на 4-и август срещу Барселона. Седмица по-късно е двубоят с Левски в София. На 19-ти „росонерите“ стартират срещу Дженоа новия сезон в Серия „А“, пише "Труд". Очакванията са, че мачът срещу „сините“ ще бъде последен за Гатузо начело на Милан.

Ако Конте получи споразумение с Челси за 10 млн. евро обезщетение ще подпише по-рано и ще може да дебютира именно срещу Левски. От Милан вече са се договорили с Конте относно неговите условия. 48-годишният треньор получава тригодишен договор и заплатата в размер на 6 милиона евро на сезон. Какво ще се случи с Гатузо? Никой не знае. Той подписа 3-годишен договор с Милан през април, но по всичко личи, че няма да го изпълни. Поне не като старши треньор.

„Неговата съдба никога не е била обсъждана“, заяви Леонардо, спортен директор на Милан. До мача с Левски на 11-ти август се очаква „росонерите“ да договорят два трансфера. Продажбата на Леонардо Бонучи в Ювентус и закупуването на Гонзало Игуаин от италианския шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички