Двама в "Левски" са пред изгонване


Двама в "Левски" са пред изгонване

1000 0

Кариерите на Денис Махмудов и Линел Китамбала в "Левски" може и да се окажат много кратки, след като Стойчо Стоев ги е информирал, че имат шанс до зимната пауза да докажат, че имат място в отбора.

Според информация на "Тема спорт", треньорът на "сините" е провел разговор с двамата още преди вчерашното дерби срещу Черно море, в който в прав текст им е казал, че трябва да подобрят значително представянето си, за да бъдат в "Левски".

Денис Махмудов дойде на "Герена" с много претенции и е един от най-високо платените играчи. Той започна кампанията като титуляр, но не показа почти нищо и изпадна от стартовите 11 на Стойчо Стоев.

Китамбала пък беше привлечен на пожар заради слабата форма, демонстрирана от Махмудов, Курдов и Диаби, но засега и той не може да влезе в добър ритъм, а и физическата му подготовка е доста изостанала.

Снощи и двамата бяха резерви при победата с 1:0 над Черно море. Те се появиха в игра, но отново не бяха запомнени с нищо добро. Ако това продължи, "сините" ще търсят начин да се освободят от високите им заплати през януари и февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички