Двама от младоците на Левски в полезрението на клубове от Серия А


Двама от младоците на Левски в полезрението на клубове от Серия А
Снимка: БГНЕС

1327 0

Италиански мениджъри са наблюдавали Божидар Краев и Станислав Ива­нов при домакинството на Дунав, завършило при резултат 1:1.

Интерес към младоците имат клубове от Серия А, сред които според Блиц личат име­ната на Рома, Аталанта и Емполи. Докато римските вълци и тимът от Бергамо са в челото на класирането, то отборът на Емполи се бори за своето оцеляване в елита.

Агентът Дино Сако, придру­жаван от адвокат Пиеро Анджелучи, както и българските им колеги Софроний Софрониев и Красимир Чавдаров, са наблю­давали двубоя с русенци, итали­анците са оторизирани да во­дят разговори за цената на двамата играчи и условията, при които те могат да преми­нат в клуб от Италия.

Късно вечерта след мача с Дунав Божидар Краев бе забеля­зан на среща на четири очи с личния си мениджър Джон Ингълс, който е бивш футболист на сините. Двамата говориха за италианските възможности пред Краев в хотел "Радисън". Играчът има договор с Левски до края на 2017 година. Жела­нието на сините е да задържат младата си звезда с дългосро­чен договор на "Герена", пише "Тема спорт".

Двамата представители от Апенините са добре запознати с качествата на младоците. Преди дни се заговори за инте­рес към Божидар Краев и от страна на турския Истанбул Башакшехир.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички