Драма с неясен произход прати в Левски един от най-добрите в отбора до момента


Драма с неясен произход прати в Левски един от най-добрите в отбора до момента
Снимка: Оф. сайт на Левски

1834 0

Един от най-постоянните футболисти през този сезон в селекцията на Левски е Жерсон Кабрал. През миналия сезон той беше сериозно критикуван за представянето си на "Герена", но след като проведе пълноценна подготовка с отбора през лятото той показва своите заложби и до момента е твърд титуляр в селекцията на Славиша Стоянович. Кабрал обаче се е озовал в Левски случайно, след като е бил провален негов трансфер в руския гранд Динамо (Москва).

Крилото призна пред холандска медия, че е бил на един подпис разстояние от това да заиграе в руската Премиер лига, но в последния момент е изникнал неразбираем за него проблем. От клуба са го накарали да прави допълнителни тестове, а в крайна сметка сделката е пропаднала без играчът да получи обяснение.

"Бях в Русия, преминах медицинските изследвания и ме представиха пред отбора, запознах се с хората, които в бъдеще щяха да са ми съотборници. Също така се здрависах с треньора Дмитрий Хохлов, стиснах си ръката и с президента. Дори имах шкафче в съблекалнята", спомня си Кабрал за драмата преди няколко месеца.

"За моя изненада обаче трансферът така и не бе финализиран. Изведнъж ми казаха, че трябва да съм повече трениран.Както изглеждаше, че няма никакъв проблем, така и в деня, в който трябваше да подпиша договора, за който се бяхме разбрали, излезе такъв. Искаха да премина някои допълнителни тестове.

Ситуацията стана доста неясна и в крайна сметка всичко се провали. До ден днешен не знам какво точно се случи. Беше изключително странно. В онзи момент бе и много разочароващо", сподели Кабрал пред "voetbalzone".

За същото издание той разкри и за любопитна случка между него, Върджил Мисиджан и Джоуди Лукоки и ас на ЦСКА - четете подробности тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички