Днес Левски прави последен опит да вземе нов защитник


Днес Левски прави последен опит да вземе нов защитник
Снимка: БГНЕС

2172 0

Днес Левски ще направи последен опит да привлече централен защитник. Шансовете да се стигне до взимането на такъв не са особено големи, пише "Тема Спорт". От "Герена" са в преговори с бранител от Франция, когото са искали преди време.

"Сините" се надяваха много да трансферират под наем Кевин Боли от китайския Гижу, който изпадна от елита. 27-годишният французин с котдивоарски корени обаче в крайна сметка предпочете офертата на румънския ЧФР Клуж. Така той постави в неловка ситуация столичния гранд. Трансферният прозорец в България затваря утре вечерта.

ЛЕВСКИ ВЗИМА ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК, ПАВЕЛ КОЛЕВ ОБЯСНИ И ДАЛИ ТОМАНОВ ЩЕ ДОЙДЕ НА "ГЕРЕНА"

През зимата Левски удари на камък в опитите си да вземе Кристиан Димитров от Ботев (Пловдив), не станаха нещата и с Иван Бандаловски от Берое. Георги Дерменджиев иска още един играч в центъра на отбраната. За там той разполага с Нуно Рейш, Давид Яблонски, Деян Иванов и Томислав Папазов. Чехът е с изтичащ договор и няма изгледи той да бъде подновен. Холмар Ейолфсон едва ли ще се завърне в игра до края на пролетния полусезон, след като скъса връзка на коляното в мача с Черно море за Купата на България.

А колко според Павел Колев ще отнеме стабилизирането на клуба и кога ще започнат дейности по поставянето на козирката в новия сектор - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички