Дерменджиев за ЦСКА: Клуб от средно европейско ниво не коментира съдиите


Дерменджиев за ЦСКА: Клуб от средно европейско ниво не коментира съдиите
Снимка: БГНЕС

1561 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев коментира претенциите на ЦСКА от дербито между двата тима през изминалия уикенд. "Сините" се наложиха на националния стадион "Васил Левски" с минималното 1:0 в среща от 23-я кръг на Първа лига.

След края на срещата "червените" имаха претенции относно съдийството на Владимир Вълчев, докато за Дерменджиев това не изглежда нормално.

"В такива мачове не търсим толкова каква е играта, а победата и точките. Доволен съм от играчите. Претенциите на ЦСКА? Никога не се оправдавам, но и не мога да коментирам противника, те си имат техни идеи. Казвам ви едно - искам Левски да е клуб, който да стигне едно средно европейско ниво.

В това влиза некоментиране на противници и некоментиране на съдии. Нека ги оставим да си свирят спокойно, без да има натиск върху тях. Трябва да сме клуб на средно европейско ниво, ние сме тръгнали вече по този път", заяви наставникът на Левски пред колегите от "Спортал".

 

По-рано днес пък в Казахстан се появи любопитна новина, че 26-кратните шампиони са близко до сделка с млад национал на страната. Повече по тази тема четете в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички