Дерменджиев впечатли: Няма да се оправдавам, че съм поел Левски в средата на сезона


Дерменджиев впечатли: Няма да се оправдавам, че съм поел Левски в средата на сезона
Снимка: БГНЕС

1889 0

Новият треньор на Левски Георги Дерменджиев спечели феновете на тима с изказването си на заминаване за Кипър. Той отлетя за острова, където отборът е на зимен лагер, в компанията на новия директор Павел Колев. На първо място 64-годишният наставник посочи, че няма да търси оправдания за резултатите на тима във факта, че е застанал начело в средата на сезона.

"Приемам нещата такива, каквито са. Аз няма да се оправдавам, че не съм на средата на подготовката, че не съм правил селекцията. Ще се опитам с тези налични играчи, с щаба ми да подобрим нещата. Времето ще покаже. Ще отговарям за това, което се случва. Ако има негативи, аз ще съм виновен. Принципно не се боя от такава отговорна работа в клуб като Левски, дори съм доволен, че ще може да се работи. Аз винаги съм бил под напрежение, така че това мен не ме безпокои", заяви бившият треньор на Лудогорец.

СПАС РУСЕВ ПРИКЛЮЧВА С ЛЕВСКИ, ДВАМА СА КАНДИДАТИТЕ ЗА НОВ СОБСТВЕНИК

"Когато ида в Кипър и разговарям с момчетата е друго - да усетя характера на всеки, да видя постигнат ли е максимумът с неговата игра. Трябва да бъда сред играчите, за да видя как ще работим. Не ме притеснява, че има чужденци. Аз съм работил така и не се притеснявам. Аз имам стил и искам отборът да има определена визия. Селекцията ще е насочена към такива играчи, които да удовлетворят моите искания", допълни треньорът на "сините".

"Искам Левски да е силен отбор, конкурентен, да радва феновете и тази претенциозна публика, която има. Левски има най-много фенове. Те трябва да са търпеливи, един проект не се гради лесно. Те знаят колко години няма титла. Надявам се съвместно с Павел Колев и новите шефовете да постигнем това, което да радва феновете. Няма цели за момента, поставени пред мен. Не, че Левски няма високи цели, те са винаги такива. Трябва поне в краткосрочен план всичко да се изясни и после да има програма. Левски винаги е бил марка, аз приемам предизвикателството. Бях уверен, че всичко ще е наред. Това отбор с история", завърши Дерменджиев. Още подробности за назначението му четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички