Дерменджиев видя голяма разлика в Левски от предишните мачове


Дерменджиев видя голяма разлика в Левски от предишните мачове
Снимка: Официален сайт на Левски

1669 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев остана доволен от показаното от тима му в контролата срещу литовския Судува, но подчерта, че още има какво да се желае от играчите. "Сините" завършиха 1:1 и прекъснаха серията от три поредни загуби под ръководството на наставника.

"Видях, че вече има доста голяма разлика от предишните мачове, които изиграхме, но има още какво да се желае. Мотивацията е на по-различно ниво, искаме по голяма скорост и динамика. Имаме още доста неща за подобряване”, коментира той след двубоя. 

"Играчите започват да свикват, контролът на топката вече е по-сериозен, концентрацията е на по-високо ниво. Затова отборът започва да изглежда по друг начин. Паулиньо е добър футболист, но вие по-добре от мен знаете, че той е имал контузия. Навлиза във форма, но мисля, че може да се представя още по-добре. Той е важен футболист, както и останалите.

Относно първия зимен трансфер на столичани - привличането на Мартин Райнов: "Мартин Райнов е един футболист, който е в разширения състав на България. Ще създаде една добра конкуренция в Левски и ще повиши нивото на тима", като в типично негов стил не пожела да коментира за спряганите имена за трансфер на "Герена". Освен това Дерменджиев допълни, че за следващия мач Жерсон Кабрал трябва да е на лини. Крилото тренираше индивидуално заради травма. 

А как вижда Ники Михайлов ситуацията в тима - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички