Дерменджиев: Съдията си свири нормално, набираме скорост


Дерменджиев: Съдията си свири нормално, набираме скорост
Снимка: Официален сайт на Левски

1265 0

Старши треньорът на Левски - Георги Дерменджиев, остана доволен от играта на своя отбор след класическата победа над Славия

"Доволен съм от победата, а в голям процент и от играта. В началото не започнахме добре, но после коригирахме нещата и головете дойдоха навреме. Първото попадение поуспокои отбора, като дори мисля, че имаше и малко отпускане след това", смята Дерменджиев.

"Аз съм доволен, че отборът от мач на мач набира скорост и вече се виждат някои неща, които ги работим. Аз съм доволен, че мотивацията бе на ниво. Съдията си свири нормално, нека ги оставим реферите да си вършат работата", добави наставникът на "сините".

"Мисля, че за следващия мач ще бъдат готови контузените футболисти. При мен няма емоция за следващия мач. Трябва да изживеем днешния мач и след това ще се подготвим за Лудогорец", заяви Дерменджиев.

"Има време за казахстанското момче, ще му е необходим определен период да се адаптира към тима. Вярно е, че стават четирима играчи без европейски паспорти, но това е работа на треньора - да прецени кой да играе. Аз не броя точките в момента", завърши той.

Междувременно стана ясно с какъв бюджет ще разполага Левски през следващия сезон (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички