Дерменджиев: С мача с Лудогорец няма да завърши първенството


Дерменджиев: С мача с Лудогорец няма да завърши първенството
Снимка: Facebook: ПФК Левски

1009 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев е на мнение, че резултатът в днешното дерби срещу Лудогорец няма да реи изхода на първенството. "Аз не се заблуждавам - с този мач пак няма да завърши първенството, без значение какъв е резултатът”, заяви специалистът пред "Диема Спорт".

“За първи път ще играя срещу Лудогорец, но аз съм професионалист. Лично моята мотивация ще бъде такава, каквато трябва да бъде. Понеже съм треньор на Левски, искам отборът да излезе с добър резултат от този мач. В прекрасни отношения съм с всички в Лудогорец. Няма никакво място за съмнение, за доказване или показване. Аз работя в Левски. Искам отборът да се развива и да постига победи", допълни той.

СИЛНИТЕ И СЛАБИТЕ СТРАНИ НА ЛЕВСКИ И ЛУДОГОРЕЦ ПРЕДИ ДЕРБИТО

"Лудогорец наистина е добър отбор, има много качествени футболисти. Предприе и треньорска смяна точно преди нашия мач. Те са готови на 100 процента. Казвам го, защото имаха определени залитания в мачовете, които изиграха преди това, но сега вече състоянието им е много по-различно. Знам също, че подготовката, която направиха през зимата, е извършена така, че да им позволи достигането на оптимална форма в по-късен етап от сезона", смята Дерменджиев.

"Психологически победите влияят добре на отбора. Поуспокоиха се играчите и придобиват увереност. Ние се готвим еднакво за всички мачове. Отговорността към този двубой ще бъде същата, както и в предишните. Убеден съм, че ще бъдем готови. Стойчо Стоев е един добър треньор, който има определена визия за играта и я налага. Левски също изгражда един стил, който по нищо няма да отстъпва. Какъв е той ли? Стилът, който носи победи", завърши роденият в Пловдив треньор. Ето каква група за мача избра той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички