Дерменджиев: Пълните трибуни ще накарат футболистите да са по-отговорни

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев обяви, че пълните трибуни в неделя за мача с Лудогорец изискват по-голяма отговорност от страна на играчите. Дербито в неделя между двата отбора е от 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Винаги съм искал стадионът да бъде пълен. Тези феновете ще накарат футболистите да имат по-голяма отговорност. Когато играеш пред толкова голяма публика, трябва да бъдеш максимално мотивиран. Всичко е възможно, но пак повтарям, че в този момент точките не ги броя", заяви Дерменджиев.

Дерменджиев посочи най-положителното нещо в Левски и заяви: Нямам сантименти към Лудогорец

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев сподели, че не е притеснен от треньорската смяна в Лудогорец, но призна, че това може да донесе доп...

"Не мога да кажа предварително какво ще се случи, но лично аз искам феновете да са на стадиона и да подкрепят отбора така, както те могат. Познавам ги добре, знаете колко време съм работил с този отбор. Има малко футболисти, които не са били по мое време и мисля, че съм наясно с отбора на Лудогорец. Отборът има три поредни победи, но аз лично не мисля, че трябва да се заблуждаваме. Имаме много работа да свършим. Отговорността, която вече е в друга посока си личи върху играчите, но мисля, че те ще свикнат с това".

Колко билета вече са продадени за двубоя в неделя - може да видите в този материал.

Още по темата

Please select answer!