Дерменджиев: Мисля, че ЦСКА беше подценил Ботев, срещу нас няма да е така


Дерменджиев: Мисля, че ЦСКА беше подценил Ботев, срещу нас няма да е така
Снимка: БГНЕС

2434 0

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев се присъедини към мнението на Любослав Пенев, че няма фаворит в предстоящия сблъсък между "сини" и "червени". Дерменджиев очаква от своите играчи да покажат борбената игра, която показаха в срещата срещу Лудогорец.

"Нека започнем така, не мисля, че мача беше пораженчески (б.р. двубоят с Лудогорец), беше добър мач за нас. Аз мисля, че ние изиграхме един добър мач, искам настройката да бъде по същия начин и да не повтаряме индивидуалните грешки. Имаме проблеми с контузени и наказани играчи, някои се връщат, така че ще има 11 души на терена. Моето мнение е същото, няма фаворити в такива двубои", заяви наставникът на "сините" и обясни дали според него може да имат предимство от това, че ЦСКА игра за Купата в сряда.

"Не мисля, че може да е предимство, защото отборите са тренирани добре, знае се каква е цената на мача. Физически ще са на едно добро физическо ниво. Мисля, че отбора на ЦСКА ще бъде концентриран, мача за Купата няма нищо общо, бяха го подценили, но срещу нас мисля, че психологически ще  са по друг начин настроени". 

Той коментира и появилите се спекулации за вратаря на Ботев - Кайзер и Мапуку: "Не искам  да се смея в момента, и единият и другият нямат нищо общо с Левски. Ники Михайлов е играч на Левски, ще бъде играч на Левски, а всичко останало е спекулация", допълни той.

А какво липсва на клуба според известния му фен Стефан Софиянски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички