Депутати в Народното събрание зоват за "съдийско подпиране" на ЦСКА - Левски


Депутати в Народното събрание зоват за "съдийско подпиране" на ЦСКА - Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2713 0

Седмицата в българската политика започна бурно, но в Народното събрание основна тема беше предстоящото дерби между ЦСКА и Левски в междинния кръг на Първа лига, както и участието на депутата от ГЕРБ Стефан Апостолов. Както е известно, той беше избран за рефер на предстоящия сблъсък между най-силните тимове в столицата София.

Както Sportlive.bg вече ви информира, оказа се, че Апостолов е привърженик на Левски - признал го е пред колегите си в Парламента. Досега той не е показал пристрастност, когато е реферирал двубои на двата отбора, като и "сини", и "червени" играят много успешно под негово ръководство.

По-притеснителното е, че част от депутатите, които разговаряли с Апостолов, са го призовавали да "подпре" Левски в предстоящото дерби. "Сините" изостават в битката за 3-ото място и имат спешна нужда от 3 точки в мача, а изявени фенове на отбора в Народното събрание не са се посвенили и са казали многократно на своя колега, че трябва да свири за Левски.

За щастие, Апостолов е останал безмълвен, но не прави чест на лидерите на България да демонстрират подобно поведение, било то и на шега.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички