Делио Роси ще решава за Божинов, но нападателят внесе уточнение за "трансфера"


Делио Роси ще решава за Божинов, но нападателят внесе уточнение за "трансфера"

1124 0

Валери Божинов даде интервю пред "Евроспорт", което обаче се оказа не особено точно. Италианският филиал на медията пише, че нападателят вече има разрешение да тренира в Левски и дори започва преговори със "сините" за договор.

Бившият ас на Лече, Фиорентина и Ювентус обаче обясни, че всъщност Левски е "един от вариантите" пред него, а решението дали ще тренира с 26-кратните шампиони е на бившия му треньор и настоящ на столичани Делио Роси.

"Споменах това, което и вчера пред вашата медия. Не съм казвал, че Спас Русев ми е дал разрешение да тренирам с Левски и че започвам преговори с клуба. Най-вероятно е станало някакво недоразумение. Единствено съм говорил с Даниел Боримиров. Поисках да започна тренировки с Левски. Сега чакам разрешение от наставника Делио Роси. В Италия само споменах, че Левски може да е опция пред мен за продължаване на моята кариера. Не съм твърдял, че ще стартирам преговори с клуба, тъй като не съм водил никакви разговори в тази посока", коментира Божинов пред "Sportal.bg".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички