Делио Роси разкри дали има набелязани играчи за зимата


Делио Роси разкри дали има набелязани играчи за зимата
Снимка: БГНЕС

1271 0

Левски все още няма набелязани играчи за зимни трансфери. Това разкри старши треньорът Делио Роси, който добави, че той просто предава към ръководството списък с нужните качества за нови попълнения. 

"Нямам набелязани играчи. Аз съм треньор и мога да кажа на ръководството с какви качества ми трябват, за да подобрим отбора и да бъде по-хомогенен съставът. Дойдох в хода на първенството, отборът беше направил физическата си подготовка и играчите бяха вече в трети, четвърти кръг от първенството. Така е трудно да дойдеш и да промениш изцяло нещата. Паузата ще ми послужи да видим физическата подготовка.

Ще трябва работа, ако дойдат нови играчи като тези от неактивния период. Но когато върви първенството, нямаш възможност да работиш по-организирано с мисъл за 20 дни или месец напред, защото имаш неделния мач. Трябва да вървиш градивно. Със сигурност почивката ще ни позволи да се опознаем по-добре, да поработим заедно и да интегрираме нови играчи, ако има нужда", заяви треньорът на Левски в интервю за Левски ТВ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички