Делио Роси е фен на Мапуку, но иска да го превъзпитава


Делио Роси е фен на Мапуку, но иска да го превъзпитава
Снимка: Официален сайт на Левски

1257 0

Делио Роси се е заел със задачата да превъзпита работните навици на един от най-добрите играчи в Левски - Жуниор Мапуку. Напоследък таранът почти не помирисва терен, като играе само в края на мачовете за по 10-ина минути, а така беше и в контролата с Ботев (Враца). Това веднага породи спекулации, че Мапуку може да се раздели с мястото си на „Герена".

По информация на „Меридиан Мач" обаче това не отговаря на истината, както не отговаря и новината, че „сините" вече са започнали да търсят нов централен нападател, който да вземат през зимата.

Всъщност, Роси е голям фен на качествата на Мапуку и харесва нападателя. Той обаче не е доволен от работните навици на футболиста. Роси иска от конгоанеца повече във фаза защита. Освен това, той желае и повече влагане в тренировките, както и подобряване на физическата форма на Мапуку. Ако всичко това се случи, той ще получава шансове. Дотогава обаче Серджиу Буш е големият фаворит за място на върха на атаката и със сигурност ще я води във Велико Търново срещу Етър. Той изглежда и най-вероятната опция за мача с ЦСКА-София на 21 октомври, който е решаващ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички