Делио Роси: И аз се питам защо не ни се получи


Делио Роси: И аз се питам защо не ни се получи
Снимка: БГНЕС

799 0

Малко неясно изказване направи треньорът на Левски Делио Роси, след равенството между "сините" и Славия в 20-ия кръг на Първа лига.

"Не се представихме добре и не съм доволен. Когато играеш така, не можеш да спечелиш. Бяхме разделени един от друг, не играхме по начина, по който можем. Това трябва да се поправи, защото няма да ни помогне занапред", коментира италианецът пред "Диема Спорт".

"В такъв мач трябва да търсиш още един гол, за да си оправиш нещата. Защото, както и се случи, съперникът от някоя ситуация може да ти отбележи", добави Роси.

Запитан защо Левски не е показал лицето, което демонстрира в последните си няколко мача, треньорът заяви: "И аз това се питам, странно защо не се получи".

Делио Роси е категоричен, че отборът му не е мислил за мача за Купата, а е бил съсредоточен върху двубоя със Славия.

За представянето на Мики Орачев и липсата на Иван Горанов Роси каза: "Когато се греши, не е виновен един човек. Орачев си е заместник на Горанов, свърши си работата".

Италианският специалист е оптимист за по-горно класиране на тима в края.

"Да, трябва по-добре да се представяме. Един мач няма да ни промени настройките. Имаме си целите и ги гоним. В последните месеци направихме някои добри неща, но и някои не толкова", обобщи Роси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички