Давиде Мариани: Изобщо не се замислих дали да приема офертата

Атакуващият халф Давиде Мариани се е съгласил много бързо да стане играч на Шабаб Ал Ахли Дубай. Бившата вече звезда на Левски призна, че изобщо не се е замислял дали да приеме офертата на вицешампиона на ОАЕ.

"Изобщо не съм се замислял дали да приема офертата, защото клубът е с прекрасна репутация. Всичко е организирано много професионално и това ме спечели. Нямам търпение да заиграя за новия си отбор и да постигна много успехи с него", заяви швейцарецът по време на представянето си в Дубай.

ВИДЕО: Давиде Мариани се сбогува с Левски и феновете

Напускането на Давиде Мариани вече изглежда напълно сигурно. Швейцарецът използва личния си профил в Instagram, за да се сбогува с Левски. "Беше...

"Ще направя всичко по силите си, за да помогна за доброто представяне на новите си съотборници. Обещавам да се включа максимално с уменията си за постигане на поставените от ръководството цели", допълни халфът, който за момента е водещият голмайстор на Левски.

Междувременно Sportlive.bg разбра, че договорът на Мариани с новия му клуб е за две години. Вижте историята на халфа в този материал на Sportlive.bg.

Още по темата

Please select answer!